3rd European Health Qigong event

I August 2018 tog jeg med to andre danske HQ medlemmer til UK, London, hvor den tredje europæiske Health Qigong event fandt sted.

I løbet af ugen deltog jeg i Masterclass workshoppen i Yi Jin Jing med eksperten i og hovedskaberen af formen Yi Jin Jing, professor SHI, Aigiao.

Workshoppen var særlig interessant fordi professor SHI netop har udgivet en revideret og udvidet teoribog om Yi Jin Jing (dog stadig kun på kinesisk). Vi fik på workshoppen detaljeret gennemgang og udvidet forståelse af teorien bag Yi Jin Jing, samt lærte enkelte af de bevægelser, der er blevet ændret.

På eventen deltog jeg også i det videnskabelige symposium, der bl.a. inkludrede emner som HQ’s effekt på aldersrelaterede kroniske lidelser, en ny engelsk undersøgelse af Qigong og mindfullness i skolen og nyeste research om HQ fitness effekter.

Konkurrencen løb over to dagen og jeg vendte hjem med sølv i begge klasser. Derudover tog jeg min Duan 2 eksamen i Health Qigong.

En begivenhedsrig og mættet agenda med meget ny læring og inspiration til videre arbejde.