Dorthe Kisbye

Dorthe KisbyeAt undervise er at give videre og det er vigtigt, at det der videregives til eftertiden er korrekt.
Jeg har forberedt mig længe og grundigt på at undervise Tung familiens Tai Chi Chuan.
Jeg har fulgt den traditionelle vej – mesterlære. Fra 1995 har jeg fulgt min danske lærer Lars Klug og da Lars mente, at det var tid at møde Mester Tung Kai Ying, startede et nyt kapitel i min mesterlære.
I februar 2001 fik jeg Mester Tung Kai Yings anbefaling om at videregive Tung familiens Yang stil til elever på alle niveauer.

Oktober 2013 startede jeg med at undervise i Qigong på opfordring af Mester Yang Yubing fra Beijing Sportsuniversitet. I 2015 afsluttede jeg så en 3 årig uddannelse som Qigong og Taiji Yangsheng instruktør.

I 2015 bestod jeg DUAN 3 i Daoying Yangsheng Gong på Beijing Sportsuniversitet.

Min vigtigste opgave i undervisningen er at videregive de korrekte Forme, derved opnår du at få alle de gode gevinster, såvel fysiske, psykiske og sociale. Jeg lægger meget vægt på den individuelle læring og korrigering af holdning og bevægelser. Der er plads til alle uanset skavanker, baggrund m.m.
Jeg opfatter mig selv som en håndværker, der skal videregive brugen af dette fleksible værktøj til dig, så du selv kan bruge det fornuftigt med gevinster til følge.
Gennem mit 25 år lange arbejde som Social-og sundhedsassistent har formidling alle dage været en stor del af min hverdag. Det er fantastisk, at se hvor hurtigt mennesker kan lære, ved blot tålmodighed og god formidling.
Jeg har voksen pædagoisk kursus.